ZİRAAT ODASI İLE ÇİFTÇİ ARASINDA ‘KİM KALDIRDI’ POLEMİĞİ

Çiftçilerin dilekçe verip söktürdüğü Dolu topu düzeneği, polemiğe neden oldu.

Siyaset Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 18.06.2021 08:19:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril Ziraat Odası başkanı Mehmet Özkul’un ‘Dolu Topu’ ile ilgili açıklamaları tepkiye neden oldu. Yağmur bulutlarını engellediği için büyük tepki çeken düzeneği kaldırdıklarını iddia eden başkan Özkul’a çiftçiler sosyal medyadan cevap verdi.

 

Karayahşiler ve Çıtak arasında kurulu olan ve ‘Dolu Topu’ olarak adlandırılan düzenek ile ilgili olarak yaşanan gelişmelerin ardından Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul’un Genç Çivril Gazetesine yaptığı açıklamalar tepkiye neden oldu. Açıklamasında çiftçiler tarafından tepki çeken ve kaldırılması istenen düzeneğin yaptıkları görüşme ve girişimler sonucu kaldırıldığını iddia eden Mehmet Özkul’a sosyal medya aracılığıyla cevap veren çiftçiler Makine kaldırıldıktan sonra kravatla poz vermekle sorunlar çözülmüyor” diyerek tepki gösterdiler.

 

TELEFONDA BU İŞLER FASA FİSO DİYENLER SAHTE KAHRAMANLIK PEŞİNDE

 

Çiftçiler adına konuşan ve açıklama yapan Mevlüt Yavuz Çivril çiftçisine büyük zararı olan ‘Dolu Topu’ düzeneği ile ilgili ilgili makamlara dilekçe ile başvurduklarını Ziraat Odası başkanı Mehmet Özkul’u da telefon ile defalarca aradıklarını belirterek “Dolu Topu ile ilgili olarak Ziraat Odası ve İlçe Tarım müdürlüğüne gerekli girişimleri yaptık. Başkanı defalarca aradık birçoğunda telefonlarımıza cevap bile vermedi. Açtıklarında ise bu işler fasa fiso diyerek bizi geçiştirdi” dedi.

 

KAYMAKAMLIĞA DİLEKÇE VERDİK ONLAR FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

 

Makinenin zararını tespit edilmesi ve gerekli çalışmaların yapılması için Çivril Kaymakamlığına dilekçe verdiklerini belirten Mevlüt Yavuz “ilçe tarım müdürlüğü ve Ziraat Odasından destek göremeyince Kaymakamlığa dilekçe verdik. Dilekçemiz sonucunda yapılan incelemeler soncunda düzeneğin kaldırılması kararı alındı. Karar çıktıktan sonra Ziraat Odası başkanı düzeneğin olduğu yere giderek poz verdi, ardından ikili görüşmeler sonucu cihazı kaldırdık dedi. Bu düzenek Çivrilli çiftçilerin girişimleri kaldırılmıştır. Ziraat Odası yıllardır yaptığı gibi sadece odasında oturmuş ve koltuğun keyfini sürmüştür” dedi.

 

Tepkisini sosyal medya aracılığıyla dile getiren Mevlüt Yavuz “Yağmur Bulutu Dağıtma Düzeneği Tespit edip kaldırılması için Resmi Makamlara yaptığımız şikâyetler sonucunda ÇİFTÇİ KURULUŞU OLARAK BİZE KİMSE DESTEK OLMAMIŞTIR. Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril İlçe Tarım Müdürlüğü , KORAY EREN VE MEVLÜT YAVUZ  Makinanın Kaldırılmasında emeği olan tek isimlerdir!!! Bu makina İKİLİ GÖRÜŞMEYLE değil benim yaptığım resmi şikâyetlerle kaldırılmıştır...

Bunlarda resmi evraklarıdır. Makinanın başında kravatlı poz vermekle olmuyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.