YAZIN YAPILMAYAN TADİLAT OKUL AÇILINCA BAŞLADI

Çivril’de okulların açılmasıyla bazı okullarda başlayan tadilat tepkilere neden oldu.

Eğitim Yayın: 15 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 15.09.2021 08:51:07
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çivril’de yazın yapılmayan tadilat işlerinin okulların açılmasıyla başlamasına veli ve öğrencilerden tepki geldi. Okul bahçesine yığılan molozların bahçeye çıkan çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirten veliler çalışmaların bir an önce bitmesini istiyor.

 

Çivril Haydan Mahallesi ilkokulunda başlayan çatı tadilatı velilerin tepkisine neden oldu. Ders saatlerinde yapılan çalışmanın öğrencilerin dikkatini dağıttığını belirten veliler bahçeye bırakılan molozların da öğrenciler için tehlike oluşturduğunu belirtti.

 

Yaz tatilinde yapılmayan tadilatın okulların açılmasıyla başlamasına tepki gösteren veliler çocukların risk altında olduğunu belirterek yetkililerin olası kazalara karşı tedbir almalarını, çalışmaların öğrencilerin olmadığı saatlerde yapılarak tadilatın bir an önce tamamlanması gerektiğini belirttiler.

 

İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından yapılan ve devam eden kiremit aktarma işleminin önümüzdeki haftalarda tamamlanması bekleniyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.