VALİ ALİ FUAT ATİK’İN COVID-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Denizli’de Korona denetimleri Vali Ali Fuat Atik başkanlığında sürüyor.

Yaşam Yayın: 23 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.09.2020 19:01:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ nun talimatı ile Türkiye genelinde eş zamanlı uygulanan, "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla harekete geçirilen Covid-19 tedbirlerine ilişkin yedinci büyük denetim Vali Ali Fuat Atik’in katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Denetimler kapsamında ilk olarak Ankara yolu emniyet uygulama noktasında, daha sonra da Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirilen Covid-19 tedbirleri denetiminde Vali Ali Fuat Atik’in öncülüğünde, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili birim müdürlerinin katılımıyla, şehirlerarası yolcu otobüsleri durdurularak yolcuların HES kodu kontrolü yapıldı.

 

Denetimde vatandaşlara salgınla mücadelenin önemi, maske, mesafe ve hijyen kuralları hatırlatıldı.

 

Denetimlerde vali Ali Fuat Atik yolculara el dezenfektanı, kolonya, maske ve ıslak mendilden oluşan hijyen kiti hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.