YEŞİL ÇİVRİL ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) vizesi için Play Off’ta ilk maçına çıkan Yeşil Çivril Belediye spor geriye düştüğü maçta üç puanı üç golle aldı.

Yayın: 02 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 02.04.2023 21:05:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Süper Amatör ligi namağlup şampiyon tamamlayan Yeşil Çivril Belediye spor BAL için oynadığı ilk karşılamadan galip ayrıldı. Yeşil Çivril Belediye spor uzun süre 10 kişi oynadığı maçın son dakikalarında bulduğu goller ile sahadan 3 – 1 galip ayrıldı.

 

Akkonak stadında saat 16.00’da başlayan maçta Bağbaşı Zeytinköy spor ile karşılaşan Yeşil Çivril belediye spor, maçın beşinci dakikasında Yiğithan’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. İlk yarısı 0 – 0 biten maçın 58’inci dakikasında bulduğu gol ile Bağbaşı Zeytinköy spor 1 – 0 öne geçti. Golden sonra Yeşil Çivril Belediye sporun atakları ile sahasına kapanan Bağbaşı Zeytinköyspor’da Zeki, 70’inci dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

 

Kırmızı karttan sonra geliştirdiği organize ataklarla oyunu rakibinin sahasına yıkan yeşil Çivril Belediye spor 85’inci dakikada Ferdi’nin attığı gol ile skoru eşitledi. Golden sonra moral bulan ve ataklarını sıklaştıran Yeşil Çivril Belediye spor 90’ıncı dakikada Semih, 90+9 dakikada Salih’in attığı gollerle durumu 3 – 1 yaptı.

 

Maç bu skorla biterken Yeşil Çivril Belediye spor PlayOff elemlerine üç puanla başlayarak liderlik koltuğuna oturdu.

 

Yeşil Çivril Belediye spor, Play Off ikinci maçını 5Nisan Çarşamba gün Irlıganlı spor ile oynayacak.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.