ÜLKÜCÜ GENÇLER TURNUVAYA DAMGA VURDU

Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar arası Voleybol turnuvasına katılan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı Çivril şubesi turnuvaya damga vurdu.

Yayın: 13 Mart 2018 - Salı - Güncelleme: 13.03.2018 22:48:30
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Çivril Belediyesi tarafından organize edilen Voleybol turnuvasına katılan Ülkücü Gençler oynadıkları maçlar ve sergiledikleri sportmence tavırlar nedeniyle turnuvaya katılan diğer takım oyuncuları ve seyirciler tarafından beğeni topluyor.

 

Ülkücülerin özellikle gençlere güzel örnek olmayı hedeflediğini belirten Çivril Ülkü Ocakları başkanı Kader Avcı “Özellikle gençlerimizin eğitiminde, Ülkücülere büyük görev düşüyor. Her alanda genç ve çocuklarımıza örnek olmalıyız. Genel Başkanımızın ‘Türk Gençliği Spora’ Çağrısıyla Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen voleybol turnuvasına Katıldık. Mücadele ederken dayanışmayı, paylaşmayı, sevinmeyi ve üzülmeyi hep birlikte yaşayıp hem spor yapacağız hem de öğreneceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara bütün kardeşlerimize başarılar dileriz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.