UÇURTMA ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR MUTLULUKTAN UÇTU

Çivril Belediyesi ve Kameroğlu Kardeşler İlkokulu, öğrenciler için uçurtma şenliği düzenledi.

Eğitim Yayın: 16 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 16.06.2022 08:53:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlenen şenlikte geleneksel çocuk oyunları oynayan çocukların sevinç ve mutlulukları gözlerinden okundu.

 

Çivril’de Bayraktepe mesireliğinde düzenlenen etkinlikte, çocukların uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan yüzlerce çocuk Belediye başkanı Niyazi Vural ile birlikte halat yarışı yaptı, uçurtma uçurdu.

 

Çivril Belediyesi ve Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu ile birlikte teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek için uçurtma şenliği düzenlendi. Şenlikte öğrenciler geleneksel oyunlar da oynadı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Bayraktepe semaları uçurtmalarla renklendi.

 

Çocukların oyun ve eğlencelerine ortak olan Başkan Niyazi Vural çocukların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek “Bugün Bayraktepe Mesirelik Alanı’mızda ilk kez çocuklarımızla birlikte uçurtma şenliği yaptık. Uçurtma uçurma,   halat çekme, sapanla hedef vurma yarışmaları düzenledik. Yarışmalara katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Her şey çocuklarımız için” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.