ÜÇ PUAN SEYİRCİYLE GÜZEL

Lige üç puanla başlayan Yeşil Çivril Belediye spor başkanı Yasin Göktaş takımı sahada yalnız bırakmayan seyirciye teşekkür etti.

Yayın: 21 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.10.2021 08:36:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Süper Amatör Ligin birinci haftasında evinde Değirmenönü Sporu 3 – 2 yenerek lige paunla başlayan Yeşil çivril Belediye sporda yüzler gülüyor. Yeni yönetim ve teknik heyetle çıkılan ilk maçta seyicinin desteği ile üç puanı aldıkalrını belirten başkan Göktaş “takım çok yeni ve genç. Üç sıfır öne geçsekte rakibin sinir harbi ve baskıları ikinci yarı biraz paniklememize neden oldu. Ancak seyircinin desteği ile üç puanı almayı bildik” dedi.

 

İyi kadro kurduk. Denizli takımları saha dışında da oynuyor

 

Genç bir kadro kurduklarını belirten Yasin Göktaş “ligin başlayacağı bilgisinden sonra yeni yönetim olarak hemen çalışmaya başladık. Daha önce 7 – 8 oyuncunun Uşak’tan geldiği takımı sadece Çivrilli gençlerden kurduk. Bir hafta içinde hem antrenmana çıktık hem tanıştık. Hocamız Çivril’in öz evladı o da büyük çaba sarfetti bir haftada gencecik çocukları maça motive etti. İlk maçta bu deneyimsizliğimizi kullanmaya çalıştılar ve oyuncularımızın sinirleri ile oynadılar. Biz iyi bir takım kurduk. Hedefimiz kalıcı ve Çivrillilerden oluşan alt yapısıyla güçlü bir takım oluşturmak. Genç ve dinamik takımı yenemeyeceğini anlayan takımlar maalesef bizimle saha dışında da mücadele ediyor. Bu anlamda hafta sonu stadı dolduran ve maç boyunca takımı destekleyen herkese teşekkür ederim. Takım seyircisiyle güçlü” dedi.

 

Takımı yalnız bırakmayalım

 

İlk maçta rakip takımın seyirci ile girdiği diyalog sonrası seyircinin tepki verdiğine dikkat çeken Yasin Göktaş “mağlup takım oyuncuları zaman zaman bu tür sportmenliğe yakışmayan hareket ve davranışlar sergileyebiliyor. İstemiyoruz ama bunlar oluyor. Seyircimizden sadece bizi destkelemelerini istiyoruz. Olası bu tür taşkınlıklarda takım ceza alabilir yada seyirci yasağı gelebliri. Biz seyircimiz varsa güçlüyüz. Rakiplerin isteği Çivril’de seyircisiz maç oynamak. Önümüzdeki maçlarda daha sağduyulu olursak takımımızı sezon boyunca yalnız bırakmamış oluruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.