TRAKTÖRE ÇARPAN ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Çivril’de meydana gelen kazada aynı yönde ilerleyen otomobil traktöre arkadan çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 27.05.2021 22:22:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Denizli karayolu Yasıhöyük mahallesinde otomobilin traktöre çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

 

Yaralılar ambulanslarla tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre; Çivril-Denizli Karayolu üzerinde seyir halinde olan sürücü İbrahim A. idaresindeki 20 ABT 475 plakalı traktörün arkasında bulunan tarım aletine, aynı istikamette ilerleyen sürücü Yaren Y., hakimiyetindeki 20 YY 150 plakalı otomobil ile çarptı. Kaza sonucu traktör ile tarım aleti otomobilin üzerinde devrildi. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan sürücü Yaren Y. ve traktör sürücüsünü kurtardı.

Otomobil sürücüsü Yaren Y., sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Otomobilde yolcu konumunda bulunan Hanife G., Faika Ö. ve Zarife S., ile traktör sürücüsü İbrahim A'da ambulanslarla yaralı olarak Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.