İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ TÖRENLE KUTLANDI

Çivril’de 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Gündem Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 12:07:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonundaki program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan etkinlikler sahnelendi. Programa, Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş, Garnizon Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, STK temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

 

Öğrencilerin gösterisini tamamlamasının ardından düzenlenen istiklal marşını en güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere kaymakam Hasan Akbulut tarafından ödülleri verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.