SÜRE BİTERKEN 100’DEN FAZLA MÜRACAAT VAR

Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen Resim yarışmasına 100 ‘e yakın başvuru yapıldı.

Eğitim Yayın: 28 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.01.2021 21:53:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen resim yarışmasına çok sayıda başvuru olduğu belirtildi. Salgın döneminde evde kalan öğrencileri aktiviteye teşvik etmek için düzenlenen yarışmada öğrencilerden resimle Çivril’i anlatmaları isteniyor.

 

Çivril Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen ‘Çivril’i En İyi Ben Çizerim’ konulu resim yarışmasına 100’e yakın müracaat olduğu bildirildi. Kültür işleri müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede “evde kalan çocukların ekran başında geçirdiği zamanı azaltmak, onların resim yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olarak hayal güçlerinin zenginleştirmesi amacı ve salgın döneminde aktivelerini arttırmak için düzenlediğimiz resim yarışmasına İlk, Orta ve Lise düzeyinde çok sayıda öğrenciden katılımcı oldu. Öğrenciler istedikleri boya tarzı ile Çivril’i resmederek müracaatlarını yapıyorlar. Şubat ayı başında yapılacak değerlendirme sonrası dereceye giren öğrencilerimizi tespit edeceğiz” denildi.

 

35x60 ebatlarında istenilen tarz boya ile yapılan resimleri Belediye Kültür işleri müdürlüğüne teslim eden öğrenciler Şubat ayında yapılacak değerlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyor.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.