SÖZ VERDİĞİMİZ HER ŞEYİ SIRAYLA YAPACAĞIZ

Özdemircili kadınlar mahalleye yapılan yollar ile ilgili başkan Vural ile makamında görüştü. Ziyaretçilerin HES kodları tek tek kontrol edilirken maskesiz hiç kimse belediyeye alınmadı.

Gündem Yayın: 28 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.12.2020 19:17:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril Özdemirci mahallesinde yaşayan yaklaşık 30 kişi Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural ile makamında görüştü. Mahallelerine yapılan yollar hakkında bilgi alan mahalle sakinleri, çalışmalarda bazı sokaklara öncelik verilmesini istedi.

 

Özdemirci mahallesinde yaşayan ve çoğunluğu kadınlardan oluşan yaklaşık 30 kişi Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyarete ederek mahalleri hakkında istek ve taleplerde bulundu. Büyükşehir Belediyesinin sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamasının ardından başlayan parke taş döşeme işi ile ilgili olarak başkan Vural’dan istekte bulunan mahalle sakinleri, taş döşenen bazı mahallelerde az ev olduğu için nüfus yoğunluğunun az olduğunu onun için taşların oralara değil ev ve yaşayan sayısının fazla olduğu sokaklara döşenmesini istedi.

 

Başkan Vural çalışmalar ile ilgili olarak Özdemirci sakinlerine bilgi verirken “mahallemize Pazar yeri yaptık şimdi çevre düzenlemesini bitirmek için çalışıyoruz. Ana caddelerde sıcak asfalt çalışmalarımızın bitmesinin ardından sokaklarda parke taş döşeme işine başladık. Bir plan çerçevesinde tüm sokaklarımızı tamamlayacağız. Söz verdiğimiz tüm işleri sırasıyla bütçemize göre, borçlanmadan yanlış hesap yapmadan tamamlayacağız. Eğer taş döşeme işinde planlamada bir sıkıntı varsa miktarda bir değişiklik olmadan gerekli düzeltmelere yapılabilir” dedi.

 

Mahalle sakinlerinin muhtarın keyfi uygulama ile istediği yerlere taş döşettirdiği iddiası karşısında Fen İşleri Müdüründen bilgi alan başkan Vural, ekiplerin mahalleye giderek gerekli kontrol ve denetimleri yapmasını mahalle sakinlerinin öncelik istediği yerlerinde incelenmesi talimatını verdi.

 

Misafirlerinden salgın sebebiyle ikramda bulunamadıkları için özür dileyen başkan Vural, kadınların taleplerini tek tek dinledi. Ziyaret ile ilgili Özdemircili kadınlara teşekkür eden ve 30 kişinin Çivril’e gelmesinin zor olduğunu belirten başkan Vural “zahmet etmiş gelmişsiniz, çağırsanız ben gelirdim” dedi.

 

Salgın tedbirleri gerekçesi ile 15 dakika ile sınırlı tutulan ziyaret sonrası Başkan Vural misafirlerini kapıya kadar uğurladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.