SORUNLAR DAĞ GİBİ GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERİN

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Karaca Çivril’i ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 05 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 05.08.2021 09:44:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Karaca Çivril’de vatandaşlarla bir araya geldi. Gündeme dair konularla ilgili vatandaşlara bilgi veren Karaca yaşanan yangınlarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

 

Çivril ziyaretine İlçe binasından başlayan Gülizar Karaca, burada partililerle bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Karaca, daha sonra beraberindekiler ile birlikte Işıklı ve Gümüşsu mahallelerini ziyaret etti. Işıklı Mahallesinde esnaf ziyareti yapan Karaca “Işıklı mahallemizde sorunlar dağ gibi, sorunları çözmesi gerekenler vatandaşa kulağını tıkamış. Feryadı duymuyor. Millet cevabı sandıkta verecek” dedi.

 

Daha sonra Gümüşsu mahallesine geçen Gülizar Karaca Homa şelalesinin doğal güzelliğinin bozulduğuna dikkat çekti. Şelaleyi gezen ve yapılan yatırımları inceleyen Karaca “Gümüşsu Şelalesi gibi doğal bir güzelliğe dokunan betoncu zihniyet, yapay şelaleyle Gümüşsu'da vatandaşları eski günleri aratır hale getirmiş durumda. Turizme kazandıracağız vaadi verilen, sosyal tesis yapıyoruz diye doğayı betona boğan projeyi ne Gümüşşu'lu vatandaşlarımız ne de doğa kabul ediyor” diyerek yapılan çalışmaları eleştirdi.

 

Gülizar Karaca Gümüşsu ziyaretinden sonra Çivril’den ayrıldı. Gülizar Karaca’ya Çivril ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş ile partililer ve Belediye Meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

                                                                             

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.