SALI GÜN 3 MAHALLEDE SU KESİNTİ OLACAK

DESKİ 26 Ekim Çarşamba gün Çivril’in üç mahallesinde su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Yaşam Yayın: 25 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 25.10.2021 19:05:23
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, içme suyu depo bakım onarım çalışmaları nedeniyle 26 Ekim 2021 Salı günü Çivrilin muhtelif mahallelerinde su kesintisine gidileceğini duyurdu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün içme suyu depo bakım onarım çalışmaları nedeniyle Çivril’de su kesintisi yapacak.

 

Bu kapsamda, 26 Ekim Salı günü saat:18.00 ile 27 Ekim Çarşamba günü saat 10.00 saatleri arasında Osmanköy, Çakallar, Çağlayan mahalleleri ve Köseler mevkiinde planlı su kesintisi yapılacak.

 

Yapılan duyuruda mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebileceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.