ONLAR OY DERDİNDE BİZ HİZMET

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı, istişare toplantısında bir araya geldi. Maykon Hotel ROOF Restaurant’da gerçekleşen istişare toplantısında ağırlıklı olarak 7 Haziran 2015 genel seçimleri konuşuldu.

Siyaset Yayın: 16 Mart 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2015 00:22:33
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep, Belediye başkan yardımcısı Hasan Yazıcı, Belediye Melis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri ile eski yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda konuşma yapan başkan Gürcan Güven istişarenin önemine değinerek “fikir alışverişi yaparak Çivril için en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız. İstişare toplantılarını düzenli hale getirerek hizmetlerde herkesin fikrini alacağız” dedi.

İLÇE YÖNETİMİ VE BELEDİYE BİRLİKTE ÇALIŞIP HİZMET EDECEK

Çivril Belediyesi olarak Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte çalışarak Çivril için en iyisini yapacağını belirten Başkan Güven “Çivril’in Hizmetkarları burada. Hepimiz Çivril için bu yola çıktık. İlçe yönetimi ve belediye birlikte hareket edip birlikte proje üretip Çivril için ter dökecek, tek amacımız bu” dedi.

HİÇ BİRİNDE HİZMET DERDİ YOK. TEK AMAÇLARI OY ORANLARINI ARTTIRMAK

Konuşmasında 7 Haziranda yapılacak Genel seçimlerin çok önemli olduğuna da değinen Başkan Gürcan Güven “girdiğimiz her seçim bizim millete hizmet etmemiz açısından her zaman önemli oldu. Ak Partinin derdi hizmet etmek, diğerlerinin tek derdi oy oranlarını bir iki puan arttırmak. Onlar oy derdinde biz hizmet. Biz bu ülkenin hizmetkarıysak hizmet etmek için güçlü olmalıyız. Haziran Genel seçimleri her açıdan çok önemli Önümüzdeki üç ay boyunca yemeyeceğiz, içmeyeceğiz, uyumayacağız, durmadan çalışacağız kapı kapı dolaşıp sevdamızı anlatacağız” dedi.

YANYANA YÜRÜRSEK KİMSE ÖNÜMÜZDE DURAMAZ

Seçimler öncesi Ak Partiyi yıpratmak isteyenlerin dedikodu ve iftiraya sarılacağını belirten Güven “her seçim önü yaptıkları gibi yine dedikodu ve iftiralara başvuracaklardır. Bu sevdaya gönül vermiş arkadaşlarımdan tek bir istediğim var. Hiç biriniz bu dedikodulara kulak asmayın biz el ele yan yana yürürsek kimse önümüzde duramaz. Bu hizmet yolunda hiç birimizin diğerine gönül koyma küsme lüksü yok” dedi.

NE VAAT ETTİYSEK YAPILACAK

Toplantıda söz alan bazı partililerin Çivril Belediyesinin çalışmaları hakkında ki sorularını da cevaplayana Başkan Dr. Gürcan Güven “seçimlerden önce söz verdiğimiz her projeyi tamamlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ekiplerimiz mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Hizmet kervanına mahallelerden başladık. İlçe merkezinde herhangi bir çalışma olmayınca aklınıza çalışılmıyor mu sorusu gelmesin. Çivril merkezde alt yapıyı bitirmeden bir şey yapmak anlamsız olacağı için çalışmalara alt yapısı bitmiş mahallerden başladık. Biz Çivril’e ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Bizim en büyük sıkıntımız Çivril’in 76 mahalle ile çok geniş olması, en büyük sorunumuz da zaman. Biliyoruz beklentiler çok büyük Çivril ilk defa gerçek anlamda Ak Parti hizmetleri ile buluşuyor herkes işlerin hemen olmasını bekliyor. Önümüzde 4 yıl var ve inşallah bu sürede verdiğimiz tüm sözleri tutacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.