ÖĞRENCİYE MOTİVASYON HEDİYESİ

Çal’da, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek olan öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Eğitim Yayın: 18 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 18.06.2020 12:08:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “LGS’degeçen yıl büyük başarı elde eden Çal’dan bu yıl daha büyük başarı bekliyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Çal Belediyesi ekipleri, 34 mahallede yaşayan ve bu yıl liseye geçiş sınavına girecek olan öğrencilere bisikletlerini evlerinde teslim etti. 220 bisikletin 60’ı ise, Şehit Ramazan Uz İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törenle dağıtıldı. Buradaki törene Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Milli Eğitim İlçe Müdürü Yasin Temel, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Bisiklet dağıtım töreninde sosyal mesafeye dikkat edildi. Her birinde maske olan öğrenciler, isimleri okunduktan sonra bisikletlerin olduğu yere giderek bisikletini kendisi aldı.  Başkan Akcan, “Allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Geçen yıl LGS’de Çal önemli bir başarı elde etti. Denizli birincisi evlatlarımız çıktı. Bu yıl daha büyük başarı bekliyoruz. Bugüne kadar çocuklarımıza büyük emek veren öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.