MÜJDEYİ BAŞKAN VERDİ. 714 BİN LİRA ÖDENECEK

Baklan’da Mayıs ayında meydana gelen dolu hasarı ile ilgili Başkan Yusuf Gülsever’den müjdeli haber.

Gündem Yayın: 15 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 15.10.2020 23:34:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Baklan ve çevresinde Mayıs ayında yaşanan dolu ve sel felaketinin ardından ekili dikili alanları hasar gören çiftçilere ödenmek üzere Cumhurbaşkanlığından 714 Bin lira ödenek çıktı.

 

Çiftçilere ödenmek üzere gönderilen 714 bİn Liranın Baklan Ziraat Bankasına gönderildiğini belirten Başkan Yusuf Gülsever müjdeli haberi sosyal medya aracılığı ile duyurdu. Kişisel sayfasından paylaşım yapan Başkan Gülsever “Baklan ve bir kısım mahallelerimizde mayıs ayında meydana gelen dolu yağışından çiftçilerimizin bir kısım ürünleri zarar görmüştü. Belediyemiz, İl ve İlçe Tarım Müdürlüğümüz ve İlçe Teşkilatımızla hemen saha çalışmaları başlatılmıştır. Çiftçilerimizin müracaatları doğrultusunda sahada düzenlenen hasar tespit çalışmaları Valiliğimiz tarafından Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına gönderilmiştir. Hükümetimiz tarafından değerlendirilen talepler, Milletvekillerimizin, İl Başkanımızın da takibi sonucu çiftçilerimizin lehine sonuçlandırılmıştır. Dolu afetinden mahsulleri zarar gören toplam 356 çiftçi ailesine ödenmek üzere 714.646.000.TL. Ödenek Baklan Ziraat Bankasına havale edilmiş, bu gün itibarıyla çiftçilerimize ödenmeye başlanmıştır.

Daima çiftçilerimizin yanında yer alan Hükümetimize ve bu konuda emeği geçen herkese çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.