MUHTAR BAŞLADI KÖYLÜ DESTEK VERDİ

Kocayaka muhtarı Hasan Koç’a başladığı yol çalışmasında köylülerinden destek geldi.

Yaşam Yayın: 26 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.03.2021 12:28:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocayaka Muhtarı Hasan Koç köyün yeni yapılan mezarlığı için başlattığı yol çalışmasında yalnız kalmadı. Yolları özel bir soğuk hava deposuna ait kepçe ile açtıran muhtara köylüleri kamyon kamyon taş hibe etti.

 

Kocayaka mahallesinde başlatılan mezarlık yol çalışmalarında köylü muhtarın en büyük destekçisi oldu. Yolun kumlama çalışmalarına traktörleri ile destek veren köylüler düzeltme ve kumlama işinden sonra başlayacak olan taş döşeme işi için muhtarlığa taş hibe desteği verdi. Köyde yaşayan ve gurbette olan birçok kişinin verdiği destek ile mezarlık yolunun büyük oranda taş ihtiyacı tamamlanmış oldu.

 

Köylülerine ve hemşerilerine kendisine verdikleri destek için teşekkür eden muhtar Hasan Koç “mezarlık yolumuzun taş döşeme işine başlıyoruz. Traktörleri ile kum çeken yol için taş gönderen tüm köylülerimize teşekkür ederim el birliği ile köyümüzü güzelleştirmeye devam ediyoruz. Destek veren emek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.