MİNİKLER ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Çivril Özel Mucizeler Çocuk Gündüz Bakımevi öğrencileri Çevre Temizliğine dikkat çekti.

Eğitim Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 07:11:07
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Dünya Çevre Günü dolayısıyla okulda öğrenim gören minik öğrenciler okul bahçesinde ve çevresinde çöp topladı. Pankart açan öğrenciler Çevre Temizliğine dikkat çekti.

 

Çivril Özel Mucizeler Çocuk Gündüz Bakımevi öğrencileri Dünya Çevre Gününü düzenledikleri farklı etkinliklerle kutladı. Öğretmenleri eşliğinde okul bahçesi ve etrafında çevre temizliği yapan minik öğrenciler taşıdıkları pankart ve üzerlerine giydikleri karton aksesuarlarla temiz ve yeşil doğa arzularını dile getirdi. Etkinlikle ilgili olarak bilgi veren okul yönetimi çevre temizliği ve çevre duyarlılığına okul olarak büyük önem verdiklerini belirterek, böylesine bir etkinlikte öğrencilerle olmaktan memnuniyet duyduklarını kaydettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.