LİSTE VE BAŞKAN BELİRLENDİ KONGRE PAZAR GÜN

17 Eylül Pazar gün yapılacak olan Çivril Ak parti 6. Olağan kongresi öncesi yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Siyaset Yayın: 15 Eylül 2017 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2017 20:00:22
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Ak parti İl Başkanı Necip Filiz ve önceki başkan Mehmet Celep’in de katıldığı toplantı ile belirlenen listede 3 kişi yerini korurken yeni yönetime 17 yeni isim girdi.

 

Çarşamba gün Ak Parti Genel merkezinde yapılan görüşmeden sonra kongreye ilçe başkan adayı olarak Mehmet Kale ile gitme kararı alan Ak Parti’de, bugün yapılan toplantı sonrası yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Daha önce 25 asil 25 yedek üyenin olduğu yönetim kurulu listesi 20 asil 17 yedek üye olarak belirlendi. Önceki dönem ilçe başkanı Mehmet Celep ve İl başkanı Necip Filiz’in de katıldığı toplantıda daha önce parti yönetiminde yer alan isimlerinde hazır bulunduğu ve yeni yönetim kurulunun belirlenmesinde fikir belirttiği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.