KORAY EREN’DEN AK PARTİLİ VEKİLİN GEZİSİNE KATILAN KAYMAKAMA TEPKİ

İYİ Partili Koray Eren, Çivril Kaymakamının AK Partili milletvekili ile mahalle gezilerine katılmasına tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 16 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 16.01.2022 17:17:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti Büyükşehir Meclis grup başkan vekili Koray Eren Cahit Özkan’ın Çivril gezisine tepki gösterdi. Gezinin seçim gezisi olduğunu iddia eden Eren “Kaymakam AK Partiye üye oldu da bizim mi haberimiz yok” diye sordu.

 

Hafta sonunu Çivril’de geçiren ve Işıklı ile Gümüşsu mahallerini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cahit Özkan’ın gezisine İYİ Parti Meclis üyesi Koray Eren’den tepki geldi. Gezinin seçim gezisi olduğuna dikkat çeken Büyükşehir Grup Başkanvekili Koray Eren, vali ve kaymakamların Halkın valisi olmaları gerektiğini belirterek “Vali ve kaymakamlarımız Halkın valisi ya da kaymakamı olmalılar. Sadece bir grubun kaymakamı değil halkın tamamının kaymakamı olmalıdırlar. Bu vesile ile ilçemizin kaymakamı AKP ye üye oldu da bizim mi haberimiz yok. AKP’nin tam teşkilat, milletvekili, belediye başkanı ve ilçe başkanı dâhil SEÇİM çalışmasında ne işi var? İyi Parti Vekilimiz Yasin Öztürk ün Çivril gezilerine de katılacak mı ?” diye sordu.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan AK parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Niyazi Vural ile birlikte Işıklı ve Gümüşsu mahallelerinde kahvehanelerde vatandaşla bir araya gelmişti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.