KİMSE SÖYLEMİYOR AMA KORONA ARTIYOR

Önce Hamam Mahallesi sonra Çivril’de Korona vaka sayısı artış göstermeye başladı.

Sağlık Yayın: 09 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 09.02.2021 19:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de bir türlü sıfırlanamayan Korona vakaları yeniden artışa geçti. Yetkililer açıklama yapmaktan kaçınırken Hastanede Korona vakaları için ayırılan bölümdeki tüm yatakların tamamen dolduğu iddia edildi.

Hastane ve Sağlık çalışanları tarafından da doğrulanan artış iddialarının ardından kamuoyu Çivril'deki vaka sayısını merak ediyor.

 

Geçen hafta Hamam mahallesinde bazı ailelerde görülen vakalardan sonra uygulanan karantinaya rağmen vaka sayılarının artış gösterdiği iddia edildi. Hamam mahallesinde yaşanan artıştan sonra ilçe merkezinde hasta sayısının arttığını iddia eden vatandaşlar mutasyonlu virüsün Çivril’e gelmiş olmasından endişeli.

 

‘Denetim yok, Kontrol Yok’

 

Tüm Türkiye’de uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının Çivril’de çok esnetildiğini ve denetimlerin yeterince yapılmadığını belirten vatandaşlar “hafta sonu herkes dışarda poliste zabıta da dışarda. Göstermelik birkaç yol denetimi var onun dışında tarlaya gidiyorum diye çıkan çarşıda. Bankalar parklar insan kaynıyor. Ne sosyal mesafe var ne maske” diyerek denetimlerin arttırılmasını istedi.

 

Korona virüsün yeniden artış göstermesini mutasyona bağlayan bazı vatandaşlar hastanede yoğun bakım ve Kovid ünitesi olarak kullanılan birimde boş yatak kalmadığını iddia ederek tedbirlerin Çivril’de daha sıkı uygulanmasını istiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.