KAYMAKAMDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

Kaymakamlık ve Belediye yetim ve öksüz çocukları sevindirdi.Çal Kaymakamlığı ilçede yaşayan yetim ve öksüz çocukların hayalini gerçekleşirdi.

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 08:50:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çal Kaymakamığı ve Çal Belediyesi ile Çal Yöresi Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneği  ve hayırseverlerin destek ve katkılarıyla ilçede yaşayan yetim ve öksiz çocuklar için geliştirilen  “Odası Dilediği Gibi Olsun Geleceğin Umudu Olsun” Projesi tamamlandı.
 

 

Çal Kaymakamlığı koordinesinde Çal Belediyesi, Çal Yöresi Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneği  ve hayırseverlerin katkılarıyla ilçemizde ikamet eden yetim- öksüz  öğrencilerimizin  isteklerini sosyal hizmet anlayışı ile gerçekleştirmeye çalışmak, hayal ettikleri bir odaya kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşatmak, toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygularının artmasını sağlamak hedefleri ile başlatılan “Odası Dilediği Gibi Olsun Geleceğin Umudu Olsun Projesi” tamamlandı.
 

Proje kapsamında ilçe sınırları içinde ikamet eden yetim öksüz öğrencilerin ikametlerine ziyaretler gerçekleştirilerek öğrencilerin yaşam alanındaki/odasındaki çalışma masası, dolap, yatak, ranza gibi eşyaların değişimine veya ilk kez ediniminin sağlanmasını isteyip/istemedikleri bilgisinin alınması sağlandı.Proje ortakları ile birlikte yürütülen çalışmaların ardından öğrencilerin istekleri gerçekleştirildi.Eşyalar öğrencilere teslim edildi.
 

 

Çal Kaymakamı  Sayın Selin Sarı projenin “İyiliği Yaygınlaştırma” adına Çal özelinde yapılan  anlamlı bir çalışma olduğuna vurgu yaparak;  proje ortaklarına ve hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.