ŞAMPİYON TAKIMLAR KUPALARINI ALDI

Çivril’de düzenlenen okul sporları Voleybol Turnuvası sona erdi.

Eğitim Yayın: 16 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.03.2023 14:51:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Okul Sporları Voleybol Turnuvası oynan final maçı ile tamamlandı. Turnuva şampiyonu takımlar kupalarını Kaymakam ve Belediye başkanın elinden aldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları Voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada Yıldızlar ve gençler kategorisinde erkek ve kız takımlarından oluşan 11 takım mücadele etti. Eleme usulü yapılan turnuvanın final maçlarında rakiplerini yenen Genç Kızlar Kategorisinde Emine Özcan Anadolu Lisesi, Yıldız Kızlar kategorisinde Nevişet Kameroğlu Ortaokulu, Yıldız Erkeklerde şehit Kağan Kandemir Ortaokulu şampiyon oldu.

 

Şampiyon takımlar kupalarını Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural ve İlçe Milli eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan’ın elinden alırken protokol üyeleri başarılı olan takımları tebrik etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.