KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Çivril Belediyesi Kasım ayı birinci birleşim birinci oturum yapıldı.

Siyaset Yayın: 01 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.11.2021 22:08:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İki gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısına CHP’den Fatma Akkoyun ile Ak Partili meclis üyeleri Ümmü Dilek Aslan, Erhan Eren ve Turgay Bilgin mazeretleri dolayısıyla katılmadı.

Çivril Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı meclis başkanı Niyazi Vural başkanlığında toplandı. Vali Recep Yazıcıoğlu konferansa salonunda yapılan toplantıda yer alan gündem maddeleri oy birliği ile İmar ve Plan Bütçe komisyonlarına gönderildi.

 

Cumhuriyet Bayramını farklı etkinliklerle coşku içinde kutladık

 

Gündem maddelerinin görüşülmesine başlamadan konuşan Başkan Niyazi Vural 29 Ekim Cumhuriyet bayramı ve Cumhuriyetin ilanının 98’ci yıl kutlamalarının Çivril’de farklı etkinliklerle ve coşku içinde kutlandığını söyleyerek kutlamalara katılan meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Vural önümüzdeki bayramlarda daha farklı etkinlikler ile Milli bayramları kutlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Niyazi Vural’ın ardından CHP, İYİ Parti ve MHP grup başkanvekilleri söz alarak Cumhuriyet bayramı ve Cumhuriyetin ilanının 98'ci yılını kutlayan konuşmalarını yaptılar.

Gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri İmar ve Plan Bütçe komisyonlarına havale edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.