KARAHACILI’DA KAÇAK KAZI YAPANLAR YAKALANDI

Çivril Karahacılı’da kaçak kazı yapan iki kişi suçüstü yakalandı.

Asayiş Yayın: 23 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 23.04.2021 14:30:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de kaçı kazı yapan 2 kişi suçüstü yakalanarak jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin çıkardıkları çok sayıda sikke ve objelere el konuldu.

 

Çivril’in Özdemirci ve Reşadiye Mahallerinde arazide kaçak kazı yapılacağına dair istihbarat bilgisi alan Çivril İlçe Jandarma ekipleri harekete geçti. Ekipler, B.T ve H.K.'nin kimliğini belirleyerek 1 ay boyunca fiziki takipte bulundu. Şüpheliler saat 03.00 sıralarında Karahacılı Mahallesinde kaçak kazıya başladığı sırada jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu B.T. ve H.K. suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yanlarında bulunan dedektör ve çıkardıkları muhtelif sikke ve objelere ise el konuldu. Şüphelilerin ev, iş ve araçlarında yapılan aramalarda, 580 adet sikke, 2700 adet Kültür Varlığı Vasfı Taşıyan Obje, 2 adet Dedektör, 1 adet Küçük El Dedektörü, 1 adet dedektör bataryası, 2 adet Dedektör Kulaklığı, 2 adet Bong ve metamfetamin kullanmaya yarayan aparatlar bulunarak el konuldu.

 

El konulan malzemeler Kültür ve Tabiat varlıkları incelenmesi için Denizli İl Müze Müdürlüğüne teslim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.