Kandilimiz Mübarek olsun

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Zeki Aksoy, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yaşam Yayın: 24 Mayıs 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 24.05.2014 16:38:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Zeki Aksoy mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Peygamberimizin en bereketli ve en hayırlı yolculuğu olan Miraç, Cenab-ı Mevla’nın daveti üzerine Recep Ayı’nın 27. gecesi Peygamber Efendimiz’in (sav) Mekke’deki Mescid-i Haram’dan Kudüs’teki Mescidi Aksa’ya oradan da semaya yükselmesi hadisesidir. Bu kutlu yükselişte Alemlerin Efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) zaman ve mekandan münezzeh olan Cenab-ı Hakk’ın cemaliyle müşerref olmuştur. Bu ulvi yolculuk aynı zamanda Efendimizin mucizelerinden bir tanesidir. Müslümanlar için bir lütuf gecesi olan Miraç Kandili’ni vesile kılarak bu geceyi dua ve niyazlarla geçirmek, tüm dünyada yaşanan zulümlerin sona ermesi için Cenab-ı Allah’a yalvarmak, içerisinde bulunduğumuz feyiz ve bereket mevsimi olan mübarek üç aylarda yapılacak en kazançlı davranıştır.

Bu vesile ile bu Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece idrak edecek olduğumuz mübarek Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ederken bu gecenin feyzinin, bereketinin ve rahmetinin bütün insanlık aleminin üzerine sağanak sağanak yağdığı bir gece olmasını temenni ederim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.