KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKTİLER

Millet İttifakı Kadın cinayetlerinin son bulmasını istedi.

Gündem Yayın: 08 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.03.2021 20:10:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP ve İYİ Parti 8 Mart Emekçi Kadınlar gününde kadın cinayetlerine dikkat çekti. Cumhuriyet Meydanına omuzlarında tabutla gelen kadınlar kadın cinayetlerinin son bulmasını istedi.

                                                                                          

8 Mart Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla etkinlik düzenleyen CHP ve İYİ Parti Çivril ilçe örgütleri kadın cinayetlerine dikkat çekti. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe tabutla gelen kadınlar ellerine cinayete kurban giden kadınların fotoğraflarının olduğu dövizleri alarak cinayetlerin son bulmasını istedi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan etkinlik CHP Kadın Kolları başkanı Gönül Emre ve İYİ parti Kadın Politikalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Huriye Çiftçi’nin okuduğu bildiri ile devam etti.

 

Millet ittifakı üyesi kadınlar, etkinlik sonunda meydana getirdikleri tabut ile kadın cinayetlerine dikkat çekerek cinayet ve kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi.

 

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe CHP ve İYİ Parti İlçe başkanları, ilçe yöneticileri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.