İKİ MAHALLEDE SU KESİNTİSİ OLACAK

DESKİ 22 Şubat Pazartesi gün Bekilli’nin iki mahallesine su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Yaşam Yayın: 21 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 21.02.2021 14:30:42
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, içme suyu deposundaki bakım ve tamir çalışmaları nedeniyle 22 Şubat 2021 Pazartesi günü Bekilli ilçesinin Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerinde su kesintisine gidecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün içme suyu altyapı çalışmaları nedeniyle su kesintisine gidileceğini duyurdu. Bu kapsamda, 22 Şubat 2021 Pazartesi günü 08.00 - 18.00 saatleri arasında Bekilli İlçesi Poyrazlı ve Sırıklı Mahallelerinde içme suyu deposundaki bakım ve tamir çalışmalarından dolayı planlı su kesintisi yapılacak.

Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebileceği duyuruldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.