HUZUR EVİ KONSERİ YAŞLILARI MEST ETTİ

Çivril Belediyesi Kent Konseyi Korosu, Çivril Huzur evinde verdiği konserle huzur evi sakinlerine güzel bir gece yaşattı.

Sanat Yayın: 05 Mayıs 2016 - Perşembe - Güncelleme: 05.05.2016 15:35:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Birbirinden güzel şarkı ve türkünün seslendirildiği konserle farklı bir akşam geçiren huzurevi sakinleri, kendilerine verdikleri önemden dolayı tüm ekibe Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’e teşekkür etti.

Çivril Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Korusu, Çivril Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde konser verdi. Konsere Çivril Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri yetkilileri ile huzurevi personeli ve huzurevinde kalan yaşlılar katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamın oluştuğu huzurevi salonunda, türkülere eşlik eden davetliler, kimi zaman hüzünlendi kimi zaman türkülere oynayarak eşlik etti. Huzurevi müdürü Ali Yıldırımoğlu Çivril Belediyesinin misafir ettikleri yaşlıların her zaman yanında olmaya çalıştığını belirterek Çivril Belediye başkanı Dr.Gürcan Güven ile Kent Konseyi Müzik korosu solist ve müzisyenlerine teşekkür etti.

Yaklaşık iki saat süren konser huzurevi sakinleri ve koronun birlikte söylediği şarkılar ile son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.