HER MÜŞTERİNİN ATEŞİ ÖLÇÜLÜYOR

Çivril’de faaliyete yeni başlayan bir kahvehanede işletmeci tarafından uygulanan Covid tedbirleri müşteriler tarafından takdirle karşılandı.

Yaşam Yayın: 04 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.09.2020 09:22:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de Ziya Şen’in işlettiği kahveye gelenler çay içmeden önce ateşleri ölçülüyor. Kahveye girerken dezenfektan verilen müşteriler ateşleri normal seviyedeyse çay içebiliyorlar.

 

İsmet İnönü Bulvarı üzerinde açılan Emir kıraathanesi müşterilerine çaydan önce dezenfektan veriyor. Kahveye gelen her müşterinin ateşini tek tek ölçen işletmeci Ziya Şen “her şeyin başı sağlık onun için iş yerimize gelen her müşterimize dezenfektan veriyoruz sonra ateşini ölçüyoruz” dedi. Salgın döneminde gıda üzerine hizmet veren işletmelerin çok zorlandığının belirten Ziya Şen “salgın işlerimizi olumsuz etkiledi. Kahveye gelen müşterilerimiz içeriye girmeden dezenfektan veriyoruz sonra da ateşlerini ölçüyoruz. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık ama yine de işi sıkı tutuyoruz. Sağlık ve hijyenden taviz veremeyiz” dedi. İşyerinin bahçenizin damlama sulama yöntemi ile sürekli ıslak tutulduğunu ve bu sebepten Çivril’de çok tercih edilen bir mekan olduğunu belirten Şen “kahvemiz hijyen ve temizlik dışında verdiği hizmet ile de çok tercih edilen bir mekan. Bahçemizi damlama ile sürekli suluyoruz ve serin tutuyoruz bu yüzden sıcak günlerde gelen çok oluyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.