HEM BORÇ ÖDEDİK HEM HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK

Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural Basın mensupları ile yaptığı 2020 yılı değerlendirme toplantısında 642 günlük performans değerlendirmesinde bulundu.

Siyaset Yayın: 12 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 12.01.2021 10:47:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2020 yılı değerlendirme toplantısında çalışmalar hakkında bilgi veren başkan Niyazi Vural 642 günde 12 MİLYON 480 lira borç ödediklerini belirtti. Toplantıda muhalefetin sadece gözle görülür işlerle değerlendirme yaptığına dikkat çeken başkan Vural “gözle görülmeyen birçok çalışmaya imza attık” dedi.

 

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural basın mensupları ile değerlendirme toplantısı yaptı. 642 günlük icraat ve faaliyet değerlendirmesinde bulunan Başkan Vural Çivril Belediyesinin salgın olmasına rağmen birçok önemli çalışmaya imza attığını belirtti. Ocak ayı meclis toplantısında CHP’li ve iYİ Partili meclis üyelerinin eksik bilgilerle değerlendirme yaptığına dikkat çeken başkan Vural “CHP’li ve İYİ Partili meclis üyeleri iki yıllık çalışmaları sadece yapılan yol ve kaldırım olarak değerlendiriyor. Çivril çok büyük bir ilçe Özdemirci’de yapılan yolları görmeden, Beydilli ve Yahyallı’da yapılan Pazar yerini bilmeden sadece hiçbir şey yapılmadı diyerek eleştiride bulunuyorlar. Çivril Belediyesi olarak 12 MİLYON 480 BİN lira borç ödedik. 52 MİLYON 430 lira olan borcu 39 MİLYON 950 BİN liraya düşürdük. Borcumuzu 24 azalttık. Bunu yaparken asli işlerimizde aksatmadık. Salgın olmasına, birçok çalışma arkadaşımız sağlık sorunları sebebiyle yanımızda olamamasına rağmen işlerimizi aksatmadık” dedi.

 

Geçen yıl içinde 4000 fidanı toprakla buluşturduklarını da belirten başkan Vural “bir çok parkımıza, kurutma kanalı etrafı ve yol kenarına  4000 adet ağaç ve süs bitkisi diktik. Denizli2de bir ilk gerçekleştirerek oluşturduğumuz Lavanta bahçesinin kenarlarına 500 kök şeker otu diktik. Belediyeye ait tarlalara ATA tohumu ektik. Muhalefet bunları görmüyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.