HIRSIZLAR KÖYÜN İLETİŞİMİNİ KESTİ

Çivril’de telefon kabloları çalınan Karalar köyünün iletişimi kesildi.

Yaşam Yayın: 01 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.12.2021 08:40:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karalar köyünde yaklaşık bir ay önce hırsızların direklerden kesip çaldığı kablolar köyü internetsiz bıraktı. Kullanmadıkları internetin faturasını ödeyen köy halkı kabloların yenilenmesini istiyor.

 

İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Karalar köyünün internet kabloları yaklaşık bir ay önce direklerinden kesilerek çalındı. Çalınan kabloların yerine yenisi yapılmayınca tüm köy internetsiz kaldı. Köy muhtarı Aslan Kaya yaklaşık 300 kişinin yaşadığı köyde sadece Türk Telekom alt yapısı olduğunu belirterek “kablolar çalındığından beri yetkili mercilere durumuzu ilettik ancak bir aydır soruna çözüm getirilmedi. Öğrenci ve vatandaşların iletişimi kesik” diyerek soruna çözüm beklediklerini belirtti.

 

Kabloların çalınmasından sonra faturaların işlediğine ve bir çok köylünün cezalı duruma düşmemek için kullanmadığı internetin faturasını ödediğini belirten vatandaşlar “sabit internetimiz kesildiği halde faturalarımızı ödüyoruz. Bir de öğrenciler derslerini takip etmek için cep telefonlarından internete girince cep telefonu faturalamız yükseliyor. Bir an önce köyün kablolarının yapılmasını istiyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.