GÜZEL OYUN KÖTÜ SKOR

Yeşil Çivril Belediye Spor Ligin dördüncü haftasında ağırladığı Acıpayam Belediye spor karşısında iyi futbol oynamasına rağmen sahadan mağlup ayrıldı.

Yayın: 14 Ekim 2018 - Pazar - Güncelleme: 14.10.2018 21:00:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şehit Kağan Kandemir spor tesislerinde oynanan maçta her iki yarıda kalesinde gördüğü iki gole engel olamayan Yeşil Çivril Belediye Spor, Acıpayam Spora 2 – 0 mağlup oldu. Her iki takımında dengeli başladığı maçta Acıpayam Spor maçın 15. dakikasında Alican’ın ayağından golü buldu. Golden sonra organize ataklarla rakibini bunaltan Yeşil Çivril Spor aradığı golü bulamayınca ilk yarı Acıpayam Spor’un üstünlüğü ile bitti.

 

İkinci yarıya golü bulmak için hızlı başlayan Yeşil Çivril Spor, maçın son dakikalarına kadar baskılı bir oyunla rakibini sahasına hapsetti. Acıpayam Spor maçın 80. dakikasında gelişen kontra atakta İbrahim’in attığı golle skoru 2 – 0 getirerek maçtan galip ayrıldı.

 

Alınan skorla Acıpayam spor dördüncü hafta sonunda ligde 7 puanla 6. sırada, Yeşil Çivril Belediye spor 4 puanla 10. sırada yer aldı.

 

Yeşil Çivril Spor gelecek hafta Yeşilköy Spor’a konuk olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.