Gürcan 'GÜVEN' veriyor

30 Mart Yeril seçimlerinde aldığı %40 oy oranıyla rakiplerine fark atan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ilk meclis toplantısından sonra ilk açıklamasını yaptı.

Siyaset Yayın: 13 Nisan 2014 - Pazar - Güncelleme: 13.04.2014 20:21:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven basın mensuplarına yaptığı açıklamada;”Buradan gururla ve sevinçle belirtmek istiyorum ki Çivril AK Parti’yi seçti. Çivrilli hemşerilerim mukaddes emaneti AK Parti’ye devretti. Milli iradeye sahip çıktı.  İstikrara, gelişmeye ve kalkınmaya Çivril’de de devam dedi. Katılım noktasındaki gösterdikleri ciddiyet için sandığa giden Tüm Çivrillilere yürekten teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Bu günden itibaren Çivril için yeniden güzel bir dönem başlayacak. AK Partinin belediyecilik anlayışıyla hiç kimse ama hiç kimse yarışamaz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Denizli’mizin medarı iftiharı Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’nin destekleri ile Çivril’i geleceğe taşıyan, çağ atlatan projelere devam edeceğiz.

 

“İlçemizi Marka Bir İlçe yapacağız”

Değerli büyüğümüz Ziya paşa ne güzel demiş;  “Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri” diye… Şimdi sizlerle birlikte Çivril’i çok daha ileriye taşıyacağız. Omuzlarımızdaki yükün daha da arttığı biliyorum. Ben sadece Ak Partiye oy verenlerin değil herkesin Belediye başkanı olacağım. Çivril’de yaşayan Çivril’e gönül veren herkese bizim kapımız sonuna kadar açık olacak. Çivril’i hep birlikte daha güzel, daha gelişmiş ve daha yaşanabilir bir yer haline, refah merkezine çevireceğiz. Çivril’i marka bir İlçe yapacağız” dedi.

 

“Bu Secimin Galibi Çivril’dir”

Tüm samimiyetimle söylüyorum ki Ak Parti’ye oy veren olsun olmasın bu secimin galibi Çivril’dir, tüm Çivrillilerdir. Bu secimde görüldü ki; Secim süresince çeşitli kirli oyunlarla oynanmaya çalışılan karanlık oyunlar tüm Türkiye de olduğu gibi Çivril’de de sandığa gömülmüş ve demokrasi kazanmıştır. Milli irade kazanmıştır. Ve Çivril’imiz bunun en güzel örneğini göstererek siyasetin kirli oyunlarla değil dürüstçe mertçe yapılması gerektiğini göstermiştir. Adaylık sürecinde bizlerin en büyük destekçisi olan gerçek dava arkadaşlarıma ve yol arkadaşlarına tekrar bir daha teşekkür ederim. Bu secimin galibi sizler oldunuz, sizler bizim arkamızda olduğunuz müddetçe İlçemizin kalkınmasına, büyümesine ve Çivril’e yakışan yeni dev projeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Seçim çalışmalarında emeği geçen Çivril AK Parti İlçe teşkilatımıza, Gençlik ve kadın kollarımıza, Partimizin tüm üyelerine, sandık başlarında görev alan partili partisiz tüm müşahitlerimize, sandık görevlilerine ve bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Yolumuz, bahtımız açık, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.