SAĞLIK ÇALIŞANI VE DOKTORLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çivril Toplum Sağlığı merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gündem Yayın: 14 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 14.03.2023 18:06:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanları nezdinde İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Alaşık ve Toplum Sağlık merkezini ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir süre sohbet etti. 

 

İlçe Sağlık müdürü ile Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Başkan Niyazi Vural Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Ziyarette, Doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının pandemi, yangın, deprem gibi en zor dönemlerde fedakârca görevlerine devam ettiklerini vurgulayan Başkan Vural, “Canımızı, hayatımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden görev yapıyor. Pandemi döneminde olduğu gibi son yaşadığımız depremde de en ön safta yine doktorlarımız vardı. Hepsine ne kadar teşekkür etsek az. Gecesini gündüzüne katan tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varlar” diye konuştu

 

Sağlık çalışanları ve doktorlar bir süre sohbet eden Başkan Niyazi Vural sağlık çalışanı ve doktorlara çiçek hediye etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.