GENÇLER SAHA İSTİYOR

Çivril’in Menteş Mahallesinde yaşayan gençler spor yapabilecekleri bir saha yapılmasını istiyor.

Yayın: 29 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 29.03.2018 10:08:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mahallede yaşayan yaklaşık 100 genç spor yapabilecekleri bir alan olmadığı için zamanlarını kahvede oyun oynayarak geçirdiklerini belirtti. Daha önce futbol sahası olarak kullanılan alanın bakımsızlıktan harabeye döndüğünü belirten mahalle gençleri, Belediyenin yeni spor sahası olarak yapılacak yere moloz döktüğünü iddia etti.

 

Çivril Menteş Mahallesi gençleri spor yapabilecekleri bir sahalarının olmamasından şikâyetçi. Çivril’e en yakın mahalle olmalarına rağmen sosyal ve kültürel anlamda çok uzakta oldukalrını iafde eden gençler “mahallemizde bir spor sahası yok. Önceden bir sahamız vardı fakat bakımsızlıktan etrafındaki teller söküldü. Kale direkleri yıkıldı kendimiz diktik sahayı temizledik ama bakım olmayınca günden güne kötü bir hal aldı” dedi.

 

Çivril Belediye Meclis Üyesi CHP’li Tunay Yazıcı’ya şikâyet ve isteklerini anlatan gençler “kahvede oyun oynamak istemiyoruz. Mahallede yaklaşık 100 genç var. Belediyeye defalarca gittik futbol oynayabileceğimiz bir yer yapılmasını istedik. Eski sahamız var, sadece biraz temizlenecek. Bize yeni saha oyun alanları voleybol sahaları yapacaklarını söylediler gönderdiler. Şimdi de yeni spor sahası yapacakları yere moloz dökmeye başladılar” dedi.  

 

CHP Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı konuyu meclise taşıyarak takipçisi olacaklarını belirterek Gençleri kahvelerden kurtarıp spor yapmalarının önünü açacaklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.