GELECEĞE NEFES 500 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Çivril'de ‘Geleceğe Nefes' projesi kapsamında 500 fidan yeşerecek.

Yaşam Yayın: 11 Kasım 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.11.2021 20:07:10
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

"Geleceğe Nefes projesi kapsamında Çivril’de 500 fidan dikildi. İğdir mahallesi Dişlice mevkiine Servi, Akasya ve Badem fidanları protokol ve öğrenciler tarafından dikildi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı "Geleceğe Nefes" projesi kapsamında ‘84 milyon için 3'er fidan' sloganı kapsamında Çivril’de 500 fidan toprakla buluşturuldu. Çivril Uşak karayolu İğdir çamlığında düzenlenen ağaçlandırma töreninde fidanlar toprakla buluştu. Törende İsmail Özcan İlk Okulu, Neviset Kamaeroğlu ortaokulu ve Emine Özcan Anadolu Lisesi öğrencileri ve protokol üyeleri hazırlanan fidanları dikti.

 

Fidan dikim törenine Kaymakam Turan Soğukoluk, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sekmen törene katılan okulların müdür ve öğretmenleri, İYİ Parti ve AK Parti ilçe yöneticileri kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.