FESTİVAL KOMİSYONU TOPLANDI

Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen Elma festivali için kurulan komisyon, ilk toplantısını yaptı. Elma Festivali salgın tedbirleri gereği iki yıldır yapılmıyordu.

Gündem Yayın: 23 Şubat 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 23.02.2022 17:34:39
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

1994 yılında düzenlenmeye başlayan ve son iki yıl öncesine kadar aralıksız yapılan Elma tarım ve Kültür festivali bu yıl yapılacak. Festival ile ilgili ilk çalışma olan Festival Komitesi oluşturularak ilk toplantısı yapıldı.

 

24 yıl aralıksız yapılan Çivril Uluslararası Elma tarım ve Kültür festivalinin 2022 yılında yapılması için ilk adım atıldı. Çivril belediye başkanı Niyazi Vural başkanlığında oluşturulan festival komitesi ilk toplantısını, başkan Vural’ın makam odasında yaptı. Festivale dair genel hatların belirlendiği toplantıda festival tarihi ve festival yeri ve katılımcılar ile ilgili konuların da görüşüldüğü bildirildi.

 

Festival komitesinin önümüzdeki günlerde yapacağı toplantı ile festivale katılacak sanatçı ve içerik konusunda kesin kararı vereceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.