ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

Meme Kanseri farkındalık ayı dolayısıyla Çivril Devlet Hastanesinde kadınlara bilgilendirme ve kontrol yapıldı.

Sağlık Yayın: 24 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.10.2021 12:13:34
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Çivril Devlet Hastanesine gelen 40 yaş üstü kadınlara meme kontrolü yapıldı. Muayene için sıra bekleyen kadın hastalara görevli personel tarafından Meme Kanseri ile ilgili bilgilendirme de yapıldı.

 

Yapılan çalışma ve farkındalık etkinliği ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede “Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesinde 40-69 yaş arası kadınlarımızın 3’lü kanser taramaları yapıldı. Hastanede meme muayenesi ile mamografi çekimi ve smear testleri yapılarak kanser hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Haydı hanımlar taramalarımızı yaptıralım, kansere savaş açalım” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.