EN BÜYÜK 4. PARTİYİZ

Yeniden Refah Partisi Çivril İlçe başkanı Ramazan Ayhan partilerinin teşkilatlanma sürecini tamamladığını belirtti.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.03.2021 09:01:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haftalık İlçe yönetim kurulu toplantısında bir araya gelen Yeniden Refah partisi İlçe teşkilatı ülke gündemi ve yerel siyaset ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çivril’de teşkilatlanma sürecinin tamamlandığını belirten başkan Ramazan Ayhan Yeniden Refah Partisinin yerel ve genel seçimlere hazır olduğunu söyledi.

 

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan başkan Ayhan  “Bizlerin gayreti milletimizin teveccühü ile 81 il 950 ilçede teşkilatını tamamlayıp kongrelerini yapmış olan partimiz her geçen gün büyümekte ve milletimizin tek umudu haline gelmektedir. Şuan Yargıtay’da resmi kayıt onayı bekleyen üye sayımızla birlikte 320.000 üyeye ulaşarak ülkemizin 4. büyük Partisi durumundayız.

Seçime girmek için yasal hak kazanan partimiz bütün teşkilatlarında yarın seçim olacakmış gibi büyük bir gayretle gece gündüz uzak yakın demeden çalışmaktadır. Yegâne gayemizin hakça bir nizam adil bir düzen olduğu yeniden refah partimiz çatısı altında bizi buluşturan Allah’a hamd eder hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.