ELMA VE TÜTÜN ÜRETİCİSİNİN SESİ OLACAĞIZ

CHP’li vekil Çivrilli elma ve tütün üreticileri bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Siyaset Yayın: 02 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 02.02.2021 21:28:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Çivril’i ziyaret etti. Emirhisar ‘da elma paketleme tesisini ziyarete den Sancar Karabedirler mahallesinde de tütün üreticileri ile bir araya geldi.

 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Çivril’e geldi. Çivril ziyaretine CHP İlçe binasında başlayan Sancar burada partililerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Parti binasındaki programdan sonra beraberindekiler ile birlikte Emircik mahallesine geçen Teoman Sancar Emirhisar Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti. Paketleme tesisisnde çalışan işçilerle bir süre sohbet eden Sancar elma üreticileri ile de sorunları hakkında konuşarak bilgi aldı. Çivril programının bir sonraki durağında Karabedirler mahallesine geçen Sancar burada da tütün üreticileri ile bir araya gelerek üreticilerin istek ve taleplerini dinledi.

 

Çiftçilerle bir süre sohbet eden CHP Milletvekili Teoman Sancar “maliyeti 3 liranın üstünde olan elma üreticimizin, tütünü nakış nakış dokuyan tütün üreticimizin sorunlarını dinledik. Üreticilerimize karşılaştıkları sorunları mecliste dile getireceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

 

Teoman Sancar Çivril ziyaretinin son bölümünde Karayahşiler mahallesini ziyaret etti. Teoman Sancar’a Çivril gezisinde İl Başkan Yardımcısı Okan Kart ile Çivril İlçe başkanı Bedri Ataş ve Belediye meclis üyeleri eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.