CHP SEÇİM STARTINI VERDİ

Altılı Masanın Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından çalışmalarına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi seçim startını verdi.

Siyaset Yayın: 17 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.03.2023 20:22:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Millet İttifakı olarak seçime girecek olan 6’lı masanın en güçlü ayağı olan CHP, Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediği Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü Cumhurbaşkanı yapmak üzere seçim startını verdi.

Parti binasında toplanan parti meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları ve belediye başkan adayları İlçe Başkanı bedri Ataş önderliğinde ilk mahalle ziyaretini Yamanlar mahallesine yaptı.

 

Yamanlar köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP heyeti, seçim çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi vererek 14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi. İlçe başkanı Bedri Ataş yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı seçilmesiyle Türkiye’de yeni bir dönem başlayacağını belirtti. Konuşmaların ardından partiye yeni üye olan vatandaşlara meclis üyeleri ve ilçe başkanı tarafından parti rozeti takıldı.

 

Seçim gezisi ve parti çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “13’üncü Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için seçim startını veriyoruz. Cumhuriyetimizi hep birlikte demokrasi ile taçlandıracağız. 84 milyona barış ve demokrasi gençlere umutlu bir gelecek, kadınlara huzurlu bir yaşam, dezavantajlı gruplara adalet ve eşitlik, çalışanlara ve emeklilere hakkaniyetli bir yaşam için çalışacağız. 13’üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu herkesin Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.