EĞİTİM İLE BİRLİKTE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİLER.

Çivril’de işçi ve memurlara İş güvenliği eğitimi verildi. Eğitimde iş güvenliğinin yanı sıra Covid 19 ile ilgili de bilgilendirme yapıldı.

Eğitim Yayın: 18 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.07.2020 21:40:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi'nin hizmet içi eğitim programı çerçevesinde belediye personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi. Her yıl yapılan eğitimlere bu yıl Covid – 19 salgını ile ilgili bilgilendirme de eklenirken Belediye personeli akciğer ve işitme testinden de geçirildi.  

 

Çivril Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen iş sağlığı ve güvenliği eğitiminde çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar gibi konular ele alındı. Bunun yanında dünyayı etkisi altına alan covid-19'a karşı belediye personeli neler yapması gerektiği, hijyen kuralları ve sosyal mesafe hakkında bilgilendirildi. Çivril Belediye personeline sağlık tarama aracında yapılan sağlık taramasında akciğer solunum fonksiyon testi ve işitme testi yapıldı. Ayrıca Çivril Belediyesi'nin hizmet içi eğitim programı kapsamında personele yangın eğitimi de verildi. Konuyla ilgili görüşlerini ifade eden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural," Belediyemizdeki tüm personelimiz bizim için çok değerlidir. Personelimizin güvenliği ve eğitimi için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Hata yapan kardeşlerimiz varsa da onları uyaracağız. Kontrollü hayatlar ve hareketler her zaman riskleri azaltır" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.