DÖRT SINIR DIŞI, ÜÇ RUHSATSIZ TÜFEK, İKİ TUTUKLAMA

Çivril Emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri ilçe genelinde asayiş uygulaması yaptı.

Asayiş Yayın: 03 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2019 09:11:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşının huzur ve güveni sağlamak için genel asayiş uygulamalarını sürdürüyor.

 

Ülke genelinde aynı anda yapılan asayiş uygulamasında, çalışma izni olmadığı tespit edilen 4 kadın ile değişik suçlardan yakalama kararı olan iki kişi gözaltına alındı. Denetimlerde üç adette ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye göre Çivril genelinde uygulanan asayiş denetimlerinde çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 4 kadın ile değişik suçlardan yakalama kararı olan iki kişi gözaltına alınırken 3 adette ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar Çivril Polis merkezinde alınan ifadelerinden sonra sınır dışı edilmek üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar şubesine teslim edilirken yakalama kararı olan iki zanlı sorgularının ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.

 

Ele geçirilen tüfeklerle ilgili olarak tüfek sahiplerine idari para cezası kesilirken tüfeklere el konuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.