DOKUNULMAZLIĞI TRAFİKTE DEĞİL MECLİS KÜRSÜSÜNDE

Çivril’e gelen CHP Denizli Milletvekilinin kaldırıma ters yönde ve yaya geçidini engelleyecek şekilde park edilen aracı tepkilere neden oldu.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2022 - Cuma - Güncelleme: 21.10.2022 16:58:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çalışma ziyareti Çivril’e gelen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Karaca’nın makam aracının parti binası önünde ters yönde kaldırıma park edilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

Sabah saatlerinde Çivril’e eğelen CHP Milletvekili Gülizar Karaca parti binası ziyaretinde aracı sürücüsü tarafından parti binası altındaki alana ters yönde ve kaldırıma park edildi. Vekilin parti binasındaki programı boyunca kaldırımda durana araca herhangi bir işlem ve uyarı yapılmazken vatandaşlar ve esnaf durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

 

Aracın yayaların kaldırıma çıktığı noktada uzun süre durduğuna dikkat çeken vatandaşlar “araç kaldırıma bırakılmış gidilmiş. Sorduk nedir diye vekil aracı dediler. Kimse de gelip çek diyemedi. Saatlerce araç yaya trafiğine engel oldu. Bir vatandaş bir dükkana alışverişe girse beş dakikalığına hemen ceza yazılır. Şehrin göbeğinde o kadar Mobese kamerası altında beş dakikada bir trafik ekiplerinin geçtiği yerde bu araç kaldırımda hem ters yönde hem de yayaların kaldırıma çıkmasına engel olacak şekilde nasıl durabiliyor. Vekilin dokunulmazlığı trafikte değil meclis kürsüsündedir” diyerek tepki gösterdiler.

 

Çivril programında parti binasında partililerle bir araya gelen Karaca daha sonra esnaf ziyareti yaptı. 

Karaca'nın esnaf ziyaretine İlçe yöneticileri ile meclis üyeleri eşik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.