DİREKTE MAHSUR KALAN KEDİYİ İŞ MAKİNESİ İLE KURTARDILAR.

Çivril’de küçük çocuğun kedisi direkte mahsur kalınca kepçe devreye girdi. Gürpınar’da direkte mahsur kalan kediyi mahallenin gençleri iş makinası ile kurtardı.

Yaşam Yayın: 28 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 28.02.2021 20:35:41
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Çivril’in Gürpınar mahallesinde köpeklerden kaçarken çıktığı direkte mahsur kalan kedi mahallenin gençleri tarafından iş makinesi ile aşağıya indirildi.

 

Gürpınar Mahallesi İnci sokakta yaşanan olayda Ali Binbay’ın beslediği kedi sokakta gezerken köpeklerin saldırısına uğradı. Korkuyla elektrik direğine çıkan kedi çıktığı yerden inemeyince küçük çocuk mahallede hafriyat işi yapan Bulkaz Hafriyattan yardım istedi. İş makinesi ile olay yerine gelen Mehmet ALi Boyar ve İlker Binbay iş makinesinin kepçesine binerek direkteki kediye ulaştı.

 

Gençler, köpekten korkan kediyi alarak sahibi küçük çocuğa teslim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.