DEVLET SÖNDÜRÜYOR MİLLET YARA SARIYOR

Çivril yangın bölgesine yardım desteğine aralıksız devam ediyor.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 05.08.2021 10:33:44
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Ülke genelinde yaşanan yangın felaketlerinden sonra yardım kampanyası başlatan halk topladığı yardımları yangından en çok etkilenen Manavgat’a götürüyor.

 

Yangın çıktıktan sonra sosyal paylaşım sitelerinden organize olan duyarlı vatandaşlar topladıkları yardım malzemelerini yangın bölgesine ulaştırdı.

 

Çivril’de, Belediye ve Kızılay Çivril şubesi tarafından organize edilen yardım kampanyası dışında organize olan vatandaşlar topladıkları saman ve gıda malzemelerini mağdur ailelere verilmek üzere Manavgat’a götürdü. Yamanlar mahallesinde toplanan samanın Manavgat Belediyesine teslim edilmesinden sonra Karabedirler mahallesinde organize olan gençler kendi aralarında topladıkları bir kamyon samanı kamyona yükleyerek yola çıktı.

 

İlçe merkezinde dükkanı bulunan bazı esnaflarda kendi aralarında topladıkları temel ihtiyaç malzemesi ile kuru gıda paketlerini kendi araçları ile Manavgat Belediyesine teslim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.