GAYRET VE HIZIMIZI KAYBETMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Çivril basını ile bir araya gelen Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.03.2023 08:13:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Çivril Belediyesinin çalışmaları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “mahallelerin ve vatandaşlarımızın her ihtiyacına cevap vermeye tüm eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Devam eden çalışmaların yanında yeni projelerinde ilk kazmalarını vuruyoruz” dedi.

 

Deprem Bölgesindeki Faaliyetlerimizi sürüyor

 

Basın mensupları ile bir araya gelen ve çalışmalar hakkında değerIendirmelerde bulunan Başkan Niyazi Vural planladıkları şekilde projeleri hayat geçirmeye devam ettiklerini ve deprem bölgesinde de Çivril Belediyesi olarak aş evi ve gıda dağıtım merkezi kurduklarını belirtti. Yaşanan deprem felaketinin tüm ülkeyi büyük bir üzüntüye boğduğunu ifade eden Başkan Vural “6 Şubat tarihi ülkemizin başına gelen en büyük felaketin tarihi. Bu tarihten sonra ülke tam anlamıyla yeni bir döneme girdi. Yaşanan büyük felaket hem bölgeyi hem de ülkeyi çok fazla etkiledi. Deprem bölgesi yaşanan yıkım ve ölümlerle sarsılırken fiilen depremi yaşamayan yerdeki bizlerde bu acıyı derinden yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. Deprem sonrası tüm Belediyeler gibi bizde makinemizle personelimizle deprem bölgesine koştuk. Enkazın kaldırılması için gece gündüz çalıştık. İlerleyen süreçte Denizli Valiliği ve AFAD koordinesinde bölgede Kızılay Çivril şubemizle birlikte bir aş evi kurduk ve halen yemek dağıtımına devam ediyoruz. Çivril Belediyesi olarak deprem bölgesindeki çalışmalarımız devam ederken burada da başladığımız projelerimizi sürdürmeye yenilerine ilk kazmayı vurmaya devam ediyoruz. Hayat hem orada hem burada devam ediyor” dedi.

 

Yeni Yeşil Alanlar Kazandıracağız

 

Çalışmalar kapsamında park ve yeşil alanların arttırılması için ilçe merkezi ve mahallerde park yapımlarının devam ettiğini belirten Vural “Yeşil Çivril’i adına yakışır bir ilçe olması için çalışıyoruz. Şu anda Cezaevi kavşağında, Adamacı ve Adnan Keskin caddesinin kesiştiği alanda, galericiler sitesi üst tarafında bulunan DSİ kanalının etrafında başladığımız park çalışmaları sürüyor. Yeşil alan bakımından her mahallemizde yeni alanlar oluşturuyoruz” dedi.

 

Yeni Spor Tesisleri Yapmaya Devam Ediyoruz

 

Yeşil alanla birlikte spor tesislerinin yapımına da devam ettiklerini ifade eden Vural “yeşil alan çalışmalarımız sürerken spor tesislerimizi de çoğaltma çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Haydan mahallemizde Geleneksel Spor sahamızın ihalesi yapıldı çalışmalarımız başladı. Çıtak, Gürpınar mahallemizde sentetik çim saha ile Galerciler sitesinin üst kısmında da halı saha yapımına başlıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi Çivril’i sporun merkezi haline getireceğiz, her branşta sporcu yetişen bir ilçe olacağız. Spor müsabakalarının izlenmeye gelindiği bir bölge olacağız” dedi.

 

En Güzel Millet Bahçesi Çivril'de 

 

Millet Bahçesi çalışmalarının da aralıksız sürdüğüne dikkat çeken başkan Vural “Ege bölgesinin en büyük ve güzel Millet Bahçesinin yapımı Işıklı mahallemizde devam ediyor.  Tarihi Eumania kentinin olduğu yere yapılan Millet Bahçesi 2023 yılı içinde tamamlanarak hizmete girecek, Işıklı yine cazibe ve turizm merkezi olacak. Işıklı yine Denizli’nin en çok ziyaret edilen yeri haline gelecek” dedi.

 

Kültür Merkezlerimiz Tamamlanmak Üzere 

 

Kıralan ve Gümüşsu mahallerinde devam eden Kültür Merkezlerinin iç işçiliği ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını söyleyen Niyazi Vural “Kıralan ve Gümüşsu mahallelerimizde başladığımız kültür merkezlerinin kaba inşaatları bitmek üzere. Önümüzdeki süreçte iç işçiliği ihaleleri yapılarak en kısa sürede tamamlanarak 2023 yılı içinde halkımızın kullanımına sunulacak. Aynı şekilde geçen aylarda başladığımız Hamam inşaatımızda bitmek üzere, hamamla ilgili iç tasarım ve düzenlemeleri ile ilgili ihale yapıldıktan sonra yıl içinde Hamam da kullanıma açılacak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.