ÇİVRİLLİ SANATÇI İLK SERGİSİNİ AÇTI

Çivril tarihi ile ilgili resimlerden oluşan sergi açıldı.

Sanat Yayın: 24 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 24.06.2021 20:26:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivrilli resim sanatçısı Nejdet Sönmez ilk sergisini memleketi Çivril’de açtı. Eski Hükümet Konağında açılan sergide Çivril tarihi ile ilgili resimler yer alıyor.

 

Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü desteğiyle eski Hükümet Konağı binasında resim sergisi açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kılıçaslan Lisesi Müzik Öğretmeni Özgür Kayaoğlu ve Kılıçaslan Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Birsen Yavuz’un müzik dinletisi ile başlayan serginin açılış konuşmasını sanatçı Nejdet Sönmez yaptı. Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın konuşmasının ardından kesilen kurdele ile sergi açıldı.

 

Açılışa Belediye Başkanı Niyazi Vural, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Keskin, Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Çivrilli resim sanatçısı Nejdet Sönmez’in Çivril tarihi ve yaşamı ile ilgili yağlı boya resimlerinden oluşan sergi 1 Temmuza kadar açık kalacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.