ÇİVRİLLİ ŞAMPİYONLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Çivril Belediye Spor Kulübü Bilek Güreşi sporcuları Mayıs ayında yapılacak Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

Yayın: 27 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.02.2021 13:32:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına hazırlanan sporcular ve çalıştırıcı kadrosuyla bir araya geldi.

 

Çivril Belediyesinin spor ve sporculara desteği tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına hazırlanan sporcular ve çalıştırıcı kadrosuyla buluştu. Çivril Kapalı Spor Salonunda gerçekleştiren ziyarette Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Dündar da hazır bulundu. Burada konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,  "Bugün burada Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına hazırlanan gençlerle bir araya geldik. İlçemiz birçok spor dalında şampiyonlar çıkardı.  Bunlardan bir tanesi de Bilek Güreşi oldu. Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlarında dereceye giren sporcularımız oldu. Bizlerde Çivril Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Mayıs ayında düzenlenecek olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına katılacak tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.

 

Mayıs ayında düzenlenecek Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına Çivril'den 25 sporcu katılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.